Program Agenda: Day 1

Schedule subject to change, all times listed in Pacific time zone.

6:30-7:00am
Registration & Check-In
 
7:00-7:45am (45 Minutes)
Welcome, Introductions, & Ice Breaker; Dan Osterweil, MD, FACP, CMD 
 
7:45-8:30am (45 Minutes)
Change is Hard: A Leadership Case Study; Alfredo Czerwinski, MD
 
8:45-9:45am (60 Minutes)
Current Healthcare Ecosystem: Implications for Geriatric Care; 
Romilla Batra, MD, MBA 
 
10:00-11:00am (60 Minutes)
Opportunities for Leadership in Geriatrics;
Ethan Cumbler, MD, FACP, FHM
 
11:00-11:30am (30 Minutes)
Lunch Break
 
11:30-11:50am (20 Minutes)
Taking Risk; Michael Wasserman, MD, CMD
 
11:50-12:10pm (20 Minutes)
Leadership Team Development; Alfredo Czerwinski, MD
 
12:10-12:30pm (20 Minutes)
Program Development and Implementation Strategies Within Large Organizations; Darin Buxbaum, MBA
 
12:30-12:50pm (20 Minutes)
Workflow Integration of Clinical Programs; Dominic Lim, MPH and Kemi Reeves, RN, MSN, GNP
 
12:50-1:00pm (10 Minutes)
LMG Small Group Q&A Session; Program Faculty
 
1:00-1:15pm Break (15 Minutes)
 
1:15-2:45pm (90 Minutes)
LMG Breakout Session I; Interactive Workgroups; Faculty Led Small Groups
1. Management of Risk (Shared Savings, ACO’s, Special Needs Plans, PACE);          Dan Osterweil, MD, FACP, CMD; Karl Steinberg, MD, CMD, HMDC                                and Michael Wasserman, MD, CMD
2. Workflow Integration of Clinical Programs (e.g., Care Coordination, Quality ------- -Improvement, Readmission Reduction); Rebecca Ferrini, MD, MPH,                          CMD; Dominic Lim, MPH and Kemi Reeves, RN, MSN, GNP
3. Program Development and Implementation Strategies Within Large -------------------Organizations; Darin Buxbaum, MBA
4. Leadership Team Development; Alfredo Czerwinski, MD and Janice Hoffman-            Simen, Pharm.D., EdD, APh, BCGP, FASCP
 
2:45-3:00pm Break (15 Minutes)
 
3:00-4:25pm
Funding Your Project: A Group Challenge; Moderator: Alfredo Czerwinski, MD 
 
4:30-5:30pm (60 Minutes)
Health Equity - Opportunities for Geriatric Leaders: Conversations with Timshel Tarbet, CCP, BSP, MBA
 
5:30pm
Adjourn